A kérdés adott, Shabaam pedig jön a válaszokkal arról, vajon kik és hogyan kerültek a telefonkönyvébe?

 

SANFRANCISCOBEAT

Egérrel nagyon régre nyúlik vissza az ismeretségünk, még annó a Roxy recordsban ismertük meg egymást. Azóta egy egészséges jó baráti viszonyt ápolunk és napi szinten beszélünk szinte, mind szakmai, mind egyéb napi dolgokról! Ha van ember aki mindig megtud nevettetni, akor  az ő! 😀 Egészen egyedi reakcióidőt tud produkálni a spontán troll humor kategóriában! 

 

 

SPIRIT

Andrist is meg nem mondom már, milyen régről ismerem, de azóta vele is nagyon jó barátságban lettünk. Egér mellett vele beszélek a legtöbbet szintén szakmai, és egyéb napi dolgokról! A Mateo and Spirit duóból Mátét talán előbb ismertem meg picit, de az élet úgy hozta, hogy Andriskával valahogy többet beszélünk azóta.

Egyszerű és egyenes srácok, ezért is csípem őket nagyon! Amúgy Andrisnak iszonyat komoly egyedi magyar szótára van, olyan szavakkal képes néha körül írni egy-egy dolgot,hogy sírok a nevetéstől a telefonban nem beszélve arról, hogy néha nem is hallottam egy-egy általa említett szófordulatról! Zseniális! XD 

 

 

 

KRIKÓ / The Debut, Cinematiné

Mostanában sajnos nem sokat találkozunk, de az egyik legjobb és leghitelesebb hazai szervezőnek tartom. Régről ismerjük egymást, nem mondhatni, hogy rendszeresen beszélünk, de mindig örülök, ha együtt dolgozhatok vele. Az első cinematinés bulikon állandó fellépőként számolt velem is, amiért azóta is hálás vagyok neki! Egyszóval egy marha rendes fickó ez a Krisztián! ☺ 

 

 

GELLAI GERGŐ / AMPER KLUB 

Sokáig csak a nevét hallottam mindig, hogy így a Gergő meg amúgy, mindig a másik amper boss-al a Petivel dumáltam csak. Aztán egy ideje már a Gergővel is elindult a kommunikáció a fellépések egyeztetése miatt, és számomra az ő hozzáállásuk és profizmusuk példaértékű itthon. Szóval mindig örülök, ha alkalmam nyílik vagy vele vagy a Petivel dumálni! 

 

 

ZEE

Azaz Jaffa Surfa. Szinte egy időben kezdtünk el zenélni! Sosem felejtem el mikor a szekszárdra jártunk hozzá a rádióba zenélni! Azok az idők nagyon emlékezetesek voltak, de a roxy-s bulik is bonyhádon! Igazi nagy bakelit gyűjtő és szelektor! A mai napig jó viszonyt ápolunk, igaz ritkábban találkozunk már, de mindig bőven akad miről beszélnünk!